Cazare Pensiunea Maria - Pensiuni Vrancea
Cazare Pensiunea Maria: aceasta pagina este dedicata unitatii de cazare
Pensiunea Maria ce ofera cazare, este inscrisa pe hvp in categoria Pensiuni, zona turistica Vrancea, in judetul Vrancea, localitatea Lepsa str. Zona Strei
Descriere unitate cazare
Un colt de natura mirific, paduri de brad si fag, pirauri repezi, pajisti cu flori de camp, aer nepoluat la 850 m altitudine, izvoare reci. . .
Pensiunea Maria situata in Lepsa ofera cazare in 7 camere dotate cu, cu 3 grupuri sanitare aflate pe hol.
Pensiunea se poate inchiria in intregime in regim de self-catering pentru un singur grup, avand in vedere numarul redus de camere, ceea ce va creeaza un grad de intimitate ridicat.
Este ecologica fiind construita in intregime din lemn, atat exterior, cat si interior, fiind de asemenea izolata cu materiale naturale iar mobilierul din camere este de asemenea tot din lemn.
Pensiunea dispune de :
- un living in care se afla un semineu functional si unde mai exista 2 canapele pe care se poare dormi;
- de un loc de luat masa separat de restul bucatariei cu o masa de 12 pers;
- bucatarie dotata cu aragaz, 2 frigidere, vesela corespunzatoare;
- gratar si plita in curte;
- 2 terase de 10 m una la parter si una la etaj care dau ambele inspre paraul de langa casa;
- de un teren de iarba de volei sau badminton.
Va recomandam, daca doriti cazare, sa faceti rezervare cu aproximativ 2 saptamani inainte pentru a gasi loc si de asemenea pentru a va alege perioada sau pentru a rezerva vila numai pentru dv. !
Asezata in inima muntilor si dealurilor vrancene, Lepsa este o oaza de liniste si frumusete, un loc unde turistul revine mereu pentru a se intalni cu natura si pentru a se regasi pe sine. Drumetii in salbaticia Cheilor Tisitei, refacere si odihna pe malurile Putnei, intr-un peisaj mirific, sau regasirea pacii sufletesti la Manastirea Lepsa sunt cateva dintre placerile unei vacante minunate pe care o puteti petrece la Lepsa.
Trasee montane in Muntii Vrancei:
1. Comuna Tulnici - Muntele Coza - (saua Geamana) - Dealul Negru - Culmea Paisele - Pietrosu - Zboina Frumoasa - Culmea Laposu - comuna Nereju
2. Satul Vetresti-herastrau - piriul Balosu - Golu Pietrosului - cabanele "Giurgiu" - valea Zabalei - Mirdanu - virful Lacauti
3. Poiana Sindrilita - valea Zabaluta - Mirdanu - virful Lacauti
4. Piriul Goru "virful Goru" - virful Lacauti
5. "Botu Misinei" - Culmea Misina - Zboina Frumoasa - Culmea Frumoasele - "Caldarile" Zabalei
6. Comuna Tulnici - "Plostina" - satul Valea Neagra - satul Vetresti-herastrau - Dealul Secaturii - Culmea Laposu de Jos - comuna Nereju
7. Motelul "Cascada Putnei" - valea Tisitei - piriul Cristianu Mic - saua Geamana
8. Gura piriului Balosu - valea Naruja - saua Tisitei
9. "Casa lui Neagu" - valea Putnei - Piriul Bradului - saua Poienita
10. Cabanele "Giurgiu" - saua Finarii - Golu Verdelui - virful Pietrosu - cabanele "Giurgiu"
11. Saua Golici (muntele Coza) - piriul Alunu - comuna Birsesti
12. "Caldarile" Zabalei - saua Furu - comuna Vintileasca
13. Comuna Soveja - "Sezatoarea Lupilor" - Muntele Zboina Neagra
Trasee De Legatura
14. Pasul Musat - sub virful Musat - sub virful Stogu - culmea Hirtan - sub virful Baba - sub virful Lujeru - saua Poarta Vintului - virful Lacauti - sub virful Manisca Mare - sub virful Clabuci - pasul Delusor
15. Virful Lacauti - dealul Chiisoara - valea Bisca Mare - Golul Covasnei - statiunea Covasna.
Tinind cont de caile principale de comunicatie, modernizate si nemodernizate, va putem recomanda trei trasee turistice principale, care strabat o parte importanta din teritoriul judetului Vrancea.
Focsani - Cimpineanca - Odobesti - Virtescoiu - Brosteni - Mera - Andreiasu (dj 205 - 41km)
Ca obiective principale: renumitele podgorii viticole Odobesti; Beciul Domnesc; Masivul Magura Odobesti - deosebit de pitoresc si accesibil unei mari categorii de iubitori de frumos (este cel mai inalt deal subcarpatic din toata Moldova); Manastirea Mera - care este amintita prima data in documente la 21 august 1688.
La limita dintre localitatile Andreiasu de Jos si Andreiasu de Sus, pe un promontoriu situat pe partea dreapta a Milcovului (aproximativ 350 metri de la sosea) se afla "Focul Viu" sau "Focul Nestins", monument al naturii.
Focsani - Bolotesti - Vidra i - Valea Sarii - Birsesti - Tulnici - Lepsa. (dn 2d - 70 Km)
Valea Putnei este cea mai importanta artera turistica. Ca obiective principale puteti vizita: Casa memoriala a "Babei Vrincioaia" (birsesti); Cascada Putnei; Rezervatia naturala Cheile Tisitei (lepsa); Pastravaria din Lepsa (18 bazine cu o suprafata de 1200 mp. ); Manastirea Lepsa.
Focsani - Tisita (dn 2 - 17 km)
Panciu - Movilitia - Fitionesti - Straoane - Racoasa - Cimpuri - Marasti - Soveja (dj 205 f - 58 Km)
Pe acest traseu puteti vizita Biserica Sf. Nicolaie - monument arhitectural si istoric; Manastirea Trotusanu, ctitorita in 1908 (movilita); Manastirea Musunoaiele (straoane) constituita in 1839; Mausoleul Eroilor - Marasesti; Statiunea de odihna si tratament Soveja (altitudine 640 m); Mausoleul Eroilor - Soveja.
Va asteptam cu drag!