Bufetul de la Sosea, valoroasa opera de arta a arhitectului Ion Mincu in cursul anului 2000, a trecut printr-un amplu proces de restaurare, rezultand actualul Restaurant Casa Doina.Salonul Terasa Ion Mincu, cea mai reprezentativa locatie a Restaurantului Casa Doina ,a fost conceput intr-un autentic stil arhitectural romanesc al sfarsitului de secol XIX, iar combinatia rafinata de preparate culinare la care se adauga serviciul atent sunt ingrediente esentiale in obtinerea unei petreceri memorabile care va dainui peste ani.Stilul rustic specific Salonului Romanesc este relevat in atmosfera aparte, intensificata de lumina focului aprins in semineu in serile geroase de iarna, la o canuta de tuica sau vin fiert baute in acordurile muzicii traditionale.Privita ca oaza verde a restaurantului, pavilionul rustic si terasa acestuia sunt ambientul ideal pentru organizarea evenimentelor corporate sau private.Gradina de Vara, subliniaza atmosfera restaurantului cu eleganta sa aparte si rafinamentul desavarsit, fiind accesibila de la inceputul primaverii pana toamna tarziu.